Budapesti Mintabolt
+36 30 701 18 53
Hétköznap: 09:30-18:30
Webshop
+36 20 321 25 45
+36 20 422 44 34
Hétköznap: 10:00-17:00
info@wobblerek.com

Video

Live Target - SunFish
06.11.2016 02:23:21
MIMIX Hopper
07.08.2015 16:30:40
Tiszai süllők nyomában
20.01.2015 23:49:53
Keitech crazy flapper
21.01.2015 00:00:20
Megabass
07.03.2015 16:08:34
további videók ↑
magyarországi képviselet
POWERED by *IPCC*
Budapesti Mintabolt
magyarországi képviselet
magyarországi képviselet
magyarországi képviselet
magyarországi képviselet
magyarországi képviselet

Pontoon21 GAD Footsie - ÚJ GUMIHAL!

Footsie_Head


A Pontoon21 fejlesztői az Awaruna sikere után egy ideje már újabb plasztikcsali fejlesztése felé kacsingattak, és kisebb titkolózás után a 2020-as évre előrukkoltak egy újdonsággal.

Pontoon21 GAD Footsie – Simple & Sophisticated , azaz egyszerű és kifinomult!

Akik ismerik a Pontoon21 márka GAD szériájú termékeit, azok előtt nem ismeretlen az az irányzat, ami egy plusz népszerűséget hozott a cégnek. A GAD egy pénztárcabarát termékcsalád, ami mégis magas minőséggel bír. Ennek oka, hogy a Pontoon21 mérnökei, fejlesztői, világbajnok és egyéb profi versenyhorgászai együttműködtek a termékek megalkotásánál. Így az Ő tapasztalatuk és rutinjuk által megalapozott pergető termékeket Mi is felfedezhetjük, használhatjuk, saját sikerünkre és örömünkre.

De miért is lehet érdekes a Footsie? A Pontoon21 összes gumihalához hasonlóan, mint az Awaruna, Ratta és a többi plasztik, a fejlesztők és a gyártó cég nagyon kifinomult anyagokkal dolgoztak és megint egy nagyon átgondolt tulajdonságú, pontosan és jól eltalált új, aktív játékú és rezgésű gumihallal erősítették a P21 palettáját és annak a megbízhatóságát.

GAD Footsie a részletekben is ott van…


GAD_Footsie_Head-Tail

A formáját tekintve a GAD Footsie egy korongfarkú gumihal. Tudatosan nehezebbre készült a farokrésze az általános gumihalakhoz képest. A korong méretéből adódóan egy  sajátos „rolling” hatás fut végig a testen. Ez a „rolling” mozgás (ami általában csak a prémium minőségű jerk és twitch wobblerek plusz tulajdonsága szokott lenni), nem romlik vagy gyengül nagyobb súlyú csebun, jigen, vagy drótelőkés szereléken sem, képes a nagyobb fejet is megbillegtetni. Tehát a korongfarok veretésén túl a billegő plusz „rolling” mozgás a kezdő pergető horgászoknak egy nagy előny, míg a tapasztalt és rutinos pergetőknek lehetőség még nagyobb improvizálásra a csali mozgatásakor.  

 GAD_Footsie_Dots

A Footsie testének felszíne nem sima. A felülete gömbszerű mélyedésekkel fedett – ami egy új eljárás a maga nemében és a színezés tekintetében. Ez egy teljesen új 3D eljárás a DEEP DOT DESIGN, melyet korábban csak a Pontoon21 prémium támolygóin, mint a Sampliora, Sabletta és Sintura –n alkalmaztak. Jelen esetben a fejlesztők festék helyett (mivel plasztikról és nem fémről van szó) levegő buborékokat és folyadék cseppeket alkalmaztak. Ennek az újfajta eljárásnak a hatására a víz alatt a gumihalunk testén a gödröcskékben a buborékok megtapadnak, és a víz alatti fény törésének hatására sok-sok apró csillogó kis ékkő hatású lesz. Ez a káprázatos vibrálás vagy fényjáték még pont csak figyelemkeltő és nem riasztó a halaknak – magyarázzák a tesztelő horgászok a tapasztalataik alapján.


Footsie_Colours

A Pontoon21 prémium minőségű plasztikcsalijainál elengedhetetlen a gumihalak anyagában való ízesítése – így a Footsie is „anyagán belül ízesített” egy új titkos aromával. A sejtelmes és új aroma patika pontossággal van beállítva az alapanyagba, hogy a halak gyanút se fogjanak, de inaktivitásukat kapássá ingerelje – míg a silány és konkurens gumihalaknál ész nélkül vastagon és fertelmesen erős bűzösre kenik iparban használt anyagokkal bemagyarázva a horgászoknak „hogy az a jó… van benne anyag bőven… sokkal jobb így… ettől Te is kiszédülsz… stb.”

Pillanatnyilag a hazánkban is legnépszerűbb két méret érhető el, a 3,5” és 4” azaz a 9 és 10 cm, és méretenként 23 színben, mely színek a hagyományos alapszínektől a kétszínű és a monokróm változatokig terjed.

A GAD Footsie gumihalak felúszó (floating) tulajdonságúak, ezzel is egy biztos pluszt érhetünk el ha a fenéken jigezünk a halak inaktív időszakában.


Footsie_Back_slit

Az egyszerű de tartós feltűzés érdekében is mindenre odafigyeltek a megalkotók. Minden apró de fontos részletre és trükkre felkészítették az új gumihalat, mint ahogyan kialakították a vágást a hátán az offset horog hegyének behúzására és elrejtésére, ezzel nagyon megkönnyítve és sok bosszúságot elkerülve az offset horgos feltűzésnél. Továbbá a test közepén hosszában az (eredeti) Awarunából ismert és kialakított belső üreges csatornát is beépítették a Footsie-ba, ezzel megkönnyítve a pontos és egyenes bevezetését és feltűzését az egyszárú és kétszárú horgoknak, jelentősen tartóssá téve a gumit a hasadástól és szakadástól többszöri feltűzésnél is akár.


Footsie_Surface_Dots

Tehát ahogyan kezdtük a bemutatást:

Pontoon21 GAD Footsie – Simple & Sophisticated , azaz egyszerű és kifinomult!


… és hozzátenném, hogy egy sporthorgász számára is izgalmas és látványos új termék, mely projektet jól átgondolva és kidolgozva, minőségi gyártással készített a Pontoon21 a 2020-as évre, és nem okozott csalódást senkinek, de legfőképpen a pénztárcánknak esik jól :-)


Pontoon21 – Garantált Minőség! gAD_fOOTSIE_rIGGING

← Vissza az írásokhoz