Budapesti Mintabolt
+36 30 701 18 53
Hétköznap: 09:30-18:30
Webshop
+36 20 321 25 45
+36 20 422 44 34
Hétköznap: 10:00-17:00
info@wobblerek.com

Video

Live Target - SunFish
06.11.2016 02:23:21
MIMIX Hopper
07.08.2015 16:30:40
Tiszai süllők nyomában
20.01.2015 23:49:53
Keitech crazy flapper
21.01.2015 00:00:20
Megabass
07.03.2015 16:08:34
további videók ↑
magyarországi képviselet
POWERED by *IPCC*
Budapesti Mintabolt
magyarországi képviselet
magyarországi képviselet
magyarországi képviselet
magyarországi képviselet
magyarországi képviselet

Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntünk a Wobblerek.com webáruházban! A webáruház csapata  profi pergető horgászokból és versenyhorgászokból, valamint neves cégek Pro Staff –jaiból áll, akik nagy örömmel és büszkeséggel vesznek részt az áruház által forgalmazott csúcsminőségű termékek megismertetésében, annak szakmai és gyakorlati felvilágosításában. Az áruház legfőképpen a még  Magyarországon nehezen elérhető japán termékeket mutatja be, melyek amellett hogy a csúcsminőségükben is az első helyen állnak a világon a  horgászeszközök terén, de folyamatosan és kivétel nélkül  precíz mérnöki fejlesztéseket és innovációkat is magukba foglalnak. Ezek a tények ösztönzik a világ profi és versenyhorgászait, hogy kivétel nélkül használják a japánban megalkotott csodákat.


 Webáruházunk elsősorban a Pontoon21, Crazy Fish, MOLIX, Favorite, Select, Keitech, Mimix Live Target, Livingston, Ribche Lures, Intech termékeit vezeti be és forgalmazza, mivel a cégünk és a webáruházunk a fent említett márkák hivatalos Magyarországi képviselete és forgalmazója.

 

2013 évi alakulásunk óta arra törekszünk, hogy a magyar pergetőhorgászokkal is megismertessük és bemutassuk a már meglévő és folyamatosan újuló, bővülő  Pontoon21, Crazy Fish  és Favorite-Fishing termékeket, melyek árfekvésében a magyar horgászok közkedvelt márkája lett, ahogyan már a világon mindenütt kivívták a legelőkelőbb helyet a pergetőhorgászok körében.

 

2013-ban a Pontoon21 márkával indítottuk a webáruház történetét, és sok munkát (és örömpecát) fektettünk a termékek bemutatására és bevezetésére. A következő évre már minden magyar profi és versenyhorgász ismerte és használta a Pontoon21 plasztikjait, az Awaruna-t, és sokan megszerették a vállalat wobblereit és kiegészítőit is.


2014-es év sikerét a Crazy Fish disztribúciója jelentette  a Wobblerek.com-nak. Hatalmas előre lépést jelentett a pergető gumihalak ezen generációja az európai és a magyar gumis vagy jiges  pergetőhorgászatot kedvelők részére. A kifejezetten „európai ragadozókra” fejlesztett és a számukra szánt ízekkel tunningolt plasztikok mellett az UL (Ultra Light) horgászathoz gyártott botok és csalik nagy választéka mindkét cég sikerét döntően megalapozta. A Wobblerek.com azóta is az egyik legrégebbi és legelismertebb partnere a Crazy Fish vállalatnak.


 A 2015-ös év elejétől már a Deps, Ever Green, O.S.P és Jackall márkák kis illetve nagykereskedelmi forgalmazójaként kötöttünk szerződéseket az említett cégek képviselőivel, hosszas tárgyalások után.

 

 Nagy öröm és megtiszteltetés a számunkra, hogy a világ legjobb és legelismertebb pergetőbotkészítő vállalata a St.Croix (USA) megtisztelt minket a bottjainak a magyarországi képviseletével.

 

 2015-ben tovább bővítettük a képviseleteink palettáját az egyedi MIMIX wobblerekkel és a nagyszerű és pénztárcabarát FAVORITE-FISHING pergető botokkal és kiegészítőkkel.

 

 2016  - új év és új lehetőségeket hozott, köztük a világhírű Keitech, a Surface Shad és az egyik legnagyobb és leghíresebb amerikai profi pergetőbrand – Live Target - forgalmazásának és Magyarországi képviseletének jogát.


2017-ben egy újabb világhírű márka a tengeren túlról - a Livingston disztribúciója emelte a Wobblerek.com palettájának szinvonalát és cégünk eszmei értékét. Nagy izgalommal vártuk mi is a Livigston termékeket, mivel köztudott, hogy nagyon sok profi versenyhorgász és világbajnok győztes csalija.


2018-ban sem tétlenkedtünk, ujabb márkaként a Ribche Lures egyedi és különleges penge villantóit, vertikális csalijait és cicadáit/cikádáit szereztük be - azok disztribuciós forgalmazói szerződésével együtt.

Ugyancsak 2018-ban került a kirakatunk, illetve az iroda polcain álló mappák közé az Intech termékek és pergető kiegészítőinek a disztribuciós szerződése magyarország területére.

2019-ben ismét hatalmas megtiszteltetésben részesültünk, amikor megkaptuk egy következő világhírű prémium márka magyarországi kizárólagos forgalmazói lehetőségét. A MOLIX és a Wobblerek.com közös együttműködése óriási siker a mi történetünkben. A pergető versenysport múltunk és jelenünk végett a MOLIX világhírű csapatának európai családjába befogadtak minket - ahol új családtagként azonnal megismerkedhettünk az “európai rokonokkal és a családfővel“ :) - akiknek érzésünk szerint a szívükbe loptuk magunkat azonnal. Viszonozva a családias szeretetüket és törődésüket - ismertetjük meg a MOLIX rendkívüli termékeit a magyar pergetőkkel - mindenféle ámítás és félrevezetés nélkül! A MOLIX világhírű versenyhorgászai Európában és az Amerikai Egyesült Államokban is a hitelesség garanciája - akárcsak a mi védjegyünknek.

2020 - előttünk az egész év...

2020újév

A Wobblerek.com pergető szakáruházban és a webáruházban a kedves látogatók és sporttársak  az alábbi pergető márkákat találhatják:

 

PONTOON21, CRAZY FISH, MOLIX, FAVORITE, KEITECH, MEGABASS, MIMIX, DUO, ZIPBAITS, OSP, DEPS, GARY YAMAMOTO, OWNER, CULTIVA, ST.CROIX, LAMIGLAS, SUNLINE, EVERGREEN, ANRE’S, RYOBI, MEIHO, ACME, WILLIAMS, IMA, REINS, YGK, SURFACE SHAD, JACKSON, DECOY, PANACEA, CRUEL BAITS, SEBILLE, BASSDAY, DECOY, MARIA, ROSSO CORSA, SKAGIT, DAIWA, TSURIBITO, ANGLERS REPUBLIC, DOZER, HEDDON, IMAKATSU, SMITH, KAHARA, STRIKE PRO, BAIT BREATH, FANATIK, SAKURA, PERCAS, GUNKY, BASS ASSASIN, SPINMAD, MIX BAITS, OTTÓ BÁCSI, GT-BIO, LEWS, LUREFANS, ILLEX, BERKLEY, DRAGON, LIVE TARGET, LIVINGSTON, RIBCHE LURES, INTECH, WOBBLEREK.COM

 

Ezekkel a termékkel biztos hogy sikeresebb és élménydúsabb lesz a horgászat bármilyen adottságú vízen, bármilyen évszakban és körülmény között.

 

 Néhány  márka rövid bemutatása:


profil facere p21

 A PONTOON21 márkával először a 2012-ben Khersonban rendezett csónakos pergető világbajnokságon kerültünk testközelbe, a magyar pergető válogatott tagjaiként. Amellett, hogy a PONTOON21 volt az említett világbajnokság fő szponzora, hamar meggyőzte a csapatunkat az értékeiről. A többszörös pergető világbajnok orosz csapat is szívesen promótálta,  mutatta be az általuk használt PONTOON21 horgászbotokat, zsinórokat, egyéb kiegészítőket és természetesen a műcsali arzenáljukat. Nagy érdeklődéssel voltunk az újdonságok előtt, mert kétségtelenül csúcsminőségű japán terméket ismertünk meg. Orosz barátaink megmutatták a „titkos fegyvereket”  - a PONTOON21 wobblereket, melyeket ha vezetés közben megállítunk, akkor azok süllyedés, lebegés vagy felúszás között remegnek, billegnek a vízben, a twistereket és gumihalakat melyek akár már 1-2 grammos fejjel is tökéletesen veretnek amellett, hogy speciálisan anyagukban ízesítettek. És még sok minden mást, mellyel a későbbiekben a cikkekben és írásokban valamint termékleírásokban találkozhatnak a horgásztársak.

 A Pontoon21 műcsalijai kivétel nélkül (wobblerek, támolygók, körforgók, pilkerek) a világ legjobb és legelismertebb horgaival - OWNER horgokkal vannak ellátva.

 Továbbá a  Pontoon21 wobblerek mind 1. osztályú japán minőségű „fekete,lapított” kulcskarikákkal vannak szerelve, amit a profi horgászok használnak és ajánlanak.

 Sok terméke a cégnek wolfram golyókat, körforgók esetében  wolframból készült „testet” tartalmaz a hagyományos acél helyett.

 A Pontoon21 wobblereinek a 90%-ába „Magnetic Force Balance” rendszer van beépítve. Ez egy kicsi mágnes, a test belsejében, mely maga mellet tart  egy vagy több golyót, amit precízen  a wobbler egyensúlyának legmegfelelőbb pontján helyeztek el a japán mérnökök. De lényege abban rejlik, hogy dobáskor a golyó(k)ra ható erő hatására a golyó(k) elszakadnak a mágnestől, és a wobbler testében kialakított alagútban vagy járatban a műcsali farok részébe kerülnek. Ezzel az extrém súlypontváltozással a wobblerünk nyílegyenesen „darts-ként” fog repülni, nem fog bepörögni, beszitálni és így sokkal távolabbra is dobható. Vízbe érkezéskor a csali első mozdítására a pontosan megtervezett úton a golyók visszagurulnak a mágnes mellé, az rögzíti őket, és így újra  tökéletes egyensúlyba hozzák a wobblert, mely stabilan, a vezetésének megfelelően fog működni bármilyen körülmények között.

A PONTOON21 szilikoncsalijai az AWARUNA és a JILT az új japán gumicsalikhoz hasonlóan ízesítettek. De kiemelkednek abban a többi közül, hogy nemcsak a külső felület van ízesítve, hanem anyagukban ízesítettek, és már +5C tól (!!!) bocsátják ki az aromát és ízeket +25C fok között – míg a konkurens ízesített „japán” csalikon csak +10C foktól aktiválódik a íz és aroma. Nem beszélve a speciális, teljesen lágy anyagösszetételről, amit a  P21 laboratóriumban készítettek a  fejlesztők.


Jackall-logo-on-black

JACKALL - egy modern, dinamikusan fejlődő japán cég, amely pergető botok, csalik és kiegészítők gyártására specializálódott édesvízi és sósvízi horgászatra. Viszonylag fiatal kora ellenére a Jakall céget számos horgász világszerte elismerte kiváló minőségének, modern dizájnjának és termékei kiemelkedő teljesítményének köszönhetően.

JACKALL WOBBLEREK

A műcsalikat gyártó vállalatok széles körében igen különös figyelmet érdemelnek a Jackall wobblerek. Minden csali a japán mérnökök „egyfajta” eredménye. A gyártás megkezdése előtt minden modellen hónapok és évek fejlesztését, úszási illetve távdobó tulajdonságainak tesztelését végzik. A modern számítógépes technológia háromdimenziós kialakításának köszönhetően minden wobblernek szinte élethű megjelenése van, ahol minden részletet a legapróbbik kidolgoznak (testforma, méret, uszony, szem stb.). Nemcsak az eredményes fogások tekintetében is, de a modern anyagok, a tartós és látványos festés, a különböző távdobó rendszerek beépítésével és felhasználásával a Jackall wobblerek valódi „igáslovak” lesznek, amelyek sok éven át örömöt és élvezetet okoznak a pergetőhorgásznak.

JACKALL PLASZTIK CSALIK – GUMIHALAK
A JACKLALL plasztik csalikat a legmodernebb "ehető és ízesített" anyagból készítik, rengeteg természetes aroma titkos keverékének felhasználásával.  A szokványos kishal utánzatok mellett a vállalatnak számos rák, rovar és féreg kreatúrája is van, akár a legszokatlanabb formákban is, amelyek a sok aktív íz anyag mellet még sajátos mozgást is produkálnak a halak távoli odavonzására. A különböző modellek, formák és színek lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálják a számára szükséges csalit, legyen az nagyhalas vagy ultra könnyű gumihalas pergetés. A halaknak nem lesz kétsége a JACKALL csalik realisztikus alakja, mozgása, és íze tekintetében a gyanakvásra, és nem lesznek képesek ellenállni a kísértésnek, hogy azokat megkóstolják vagy megtámadják.

JACKALL PISZTRÁNG CSALIK
A JACKALL pisztrángos modellek a TIMON márka alatt készülnek, és számos olyan wobblert, körforgót és támolygó kanalat sorakoztat fel, mely mind az álló és folyó vizek, vagy a sebes patakok horgászatához nélkülözhetetlenek. A tompa és élénk, matt vagy fényes színek változatossága lehetővé teszi a számunkra, hogy a leginkább szeszélyes pisztráng megfogására is megtaláljuk a megoldást, mind a tiszta, mind a zavaros és sáros vízben egyaránt. De nem csak a pisztráng csapható be könnyen a TIMON csalikkal, hanem a Magyarországi folyóink és tározóink minden ragadozó halai is. Ez a széria is ugyanolyan japán mérnöki pontossággal és precízséggel készül, mint a JACKALL összes egyéb terméke.

A JACKALL modelljeiről bővebb leírást és információt a www.wobblerek.com weboldalon találsz.


Az eredeti JACKALL wobblerek és egyéb műcsalik Magyarországon kizárólag a Wobblerek.com kínálatában találhatóak és megvásárolhatóak. Látogass el a Budapesti mintaboltba (1157 Budapest, Késmárk u. 32.) vagy rendeld meg online a www.wobblerek.com web áruházban.


profil facere crazy

CRAZY FISH ...