Budapesti Mintabolt
+36 30 701 18 53
Hétköznap: 09:30-18:30
Webshop
+36 20 321 25 45
+36 20 422 44 34
Hétköznap: 10:00-17:00
info@wobblerek.com

Video

Live Target - SunFish
06.11.2016 02:23:21
MIMIX Hopper
07.08.2015 16:30:40
Tiszai süllők nyomában
20.01.2015 23:49:53
Keitech crazy flapper
21.01.2015 00:00:20
Megabass
07.03.2015 16:08:34
további videók ↑
magyarországi képviselet
POWERED by *IPCC*
Budapesti Mintabolt
magyarországi képviselet
magyarországi képviselet
magyarországi képviselet
magyarországi képviselet
magyarországi képviselet

Újdonság!!! - MIMIX - the original life-like lures.

Nagy örömmel mutatjuk be egész Európában először a magyar horgászoknak a MIMIX wobblereket! Az a megtiszteltetés érte a WOBBLEREK.COM csapatát, hogy ennek a vadonatúj márkának mi lehetünk a hazai forgalmazói és képviselete. Így most még egy új és izgalmas termékcsoportot vezetünk be elsőként a magyar pergetőhorgászoknak.

MIMIX-Wobblerek_com

A MIMIX vállalat 2013 Júniusában jött létre szenvedélyes horgászok által Szingapurban. A cég egyetlen fő filozófiája, hogy élethű, 100%-ban kézzel készített, jó minőségű csalikkal lássa el a horgászokat megfizethető áron! Kulcsfontosságú célul tűzték ki, hogy mindig újabb és minden kontinensre és régióra igény szerint élethű újdonságokat készítsenek. A MIMIX képes a magas minőségű realisztikus / élethű kézzel festett csalik gyártására, amik nem csak mutatósak, hanem igen fogósak is! A MIMIX elszánt és tapasztalt csapata, nagy célokat tűzött ki a pergetőhorgászat világában. Világszerte elismert és megbecsült céggé szeretne válni, amihez egyre közelebb jutnak. Nemcsak látva, de használva is a termékeiket valljuk be, hogy ehhez kétség nem fog férni. Meglátásom szerint mindig sikeres és elismert minden olyan horgászcikk gyártó és forgalmazó vállalat, melyet horgászok alapítottak és működtetnek.

Ha kézbe vesszük és megnézzük alaposan a remek műcsalijaikat, máris bizsereg a pergetőhorgász tenyere, gondolatai azonnal elkalandoznak a kedvenc vizére, pillanatok alatt újraéli a kapás és fogás adrenalin bombáját. Erre az érzésre és látványra törekszik a MIMIX, mikor sok-sok tesztelés és alapos részletkidolgozás után készíti el nekünk vérbeli pergetőhorászoknak egy-egy modelljét.

A MIMIX wobblerek egyedülálló és fontos tulajdonsága a részletes kidolgozás, forma, festés és élethű megjelenés mellett az, hogy minden modelljének a viszonylag kis méretéhez képest hatalmas önsúlya van. Ez a méret/súlybeli tulajdonság egyetlen gyártónál sem található meg a palettán – legfőképpen hogy 90%-ban a MIMIX termékek Top Water, azaz feszíni műcsalik. Például a 4.5 centiméteres Mimix Jump Bux – 9gramm, az 5.5 centiméteres Mimix Mad Toad – 14 gramm, vagy a 8.0 centiméteres Mimix Hopper Ranger – 24 gramm. Tehát a hazai vizeink ideális csali méretéhez és a felszíni(!) tulajdonsághoz hihetetlen súly párosul. Többet nem fog gondot okozni egyetlen pergetőhorgásznak sem, hogy a felszínről táplálkozó óvatos ragadozókat, akiket eddig csak rövid, erőltetett dobásokkal, suhogtatásokkal próbálta meghorgászni ezek után hosszan túldobja és megfogja. A casting vagy multis pergetőhorászoknak is szeretném a figyelmébe ajánlani ezeket a páratlan tulajdonságokat, amiket a MIMIX-es sporttársak fejlesztettek.

Nem spóroltak a minőségi anyagok felhasználásával sem, hiszen a speciálisan nagyon kemény és tömör anyagból készült testhez csak ultra erős kétágú és extra erős hármas VANFOOK horgokat használnak, amik kiváló hegyűek és nem elhanyagolható az, hogy Japánban készülnek. Az ultra erős kétágú horgokat például a Snakehead nevű hal miatt is szerelik a MIMIX csalikra, hogy az biztos akadást és tartást adjon a horgászoknak. Azokkal a modellekkel, amelyeket kétágú horoggal szereltek elakadás nélkül nagy biztonsággal horgászhatunk a vízinövényekkel legextrémebben benőtt és akadókkal tarkított helyeken is.

Újdonság még a MIMIX-től, hogy egy teljesen új felszíni (Top Water) típust alkotott - a Jumper-t. Ez egy új akciótípusú csali, amely nem hasonlít egyik általad próbált vagy látott csalihoz sem. Ez nem egy popper, walk-a-dog vagy buzzbait csali. Ez egy teljesen új fejlesztésű csali. Nem a megszokott „popping” hangot produkálja. Ez a csali „ugrál” mint egy béka, kombinálva az apró fröccsenő akcióval. Akció közben fel-le ugrál, mintha egy igazi békát kötöttünk volna a zsinórunk végére. (Mimix Hopper, Hopper Ranger, Atom Hopper… stb.)

Mindenkinek sok sikert kívánunk az izgalmas és realisztikus MIMIX termékekkel és újdonságokkal való pergetéshez!


Hiszen tudjuk:

WOBBLEREK.COM - AMIKOR A PERGETÉS MÁR TÖBB MINT HOBBI…”




Sporttársi üdvözlettel: Varga Pál – Wobblerek.com ProTeam



← Vissza az írásokhoz